Категорії

Помірно м'які інтимні іграшки

ПВХ (полівінілхлорид)  по суті своїй – це той же пластик, тільки розм'якшений, для цього в нього додають пластифікатори. Іграшки з ПВХ злегка твердуваті, довговічні, мають різноманітну колірну гаму і привабливий зовнішній вигляд. Завдяки чому і користуються величезною популярністю в усьому світі. На даний момент один з найпоширеніших матеріалів для інтим іграшок. Використовувати слід зі змазкою на водній і силіконовій основі.

Латекс. Раніше натуральний латекс виробляли шляхом вулканізації каучуконосних рослин, але зараз латекс як правило синтетичний матеріал (прогрес вносить свої корективи). З нього виробляють безліч товарів різного призначення використовуваних нами в побуті, наприклад, товари для дітей (пустушки, соски) і багато іншого. Це нешкідливий, нетоксичний, довговічний, еластичний, якісний і приємний на дотик матеріал. Закономірно, що секс індустрія звернула на нього свою увагу. Тепер з нього робляться різноманітні за формою і розмірами інтимні іграшки: фалоімітатори, вібратори, вагінальні кульки, анальні пробки з вібрацією і без, мастурбатори, вагінальні кульки і звичайно ж презервативи. Цей матеріал має невеликий мінус - вкрай рідко, але все ж зустрічається алергічна реакція у людей на полімери, що містяться в ньому. Тому, якщо у вас алергія на презервативи, то краще вибрати інший матеріал. З виробами з цього матеріалу можна використовувати будь-які лубриканти, крім тих, що на жировий або масляній основі (це руйнує латекс). Промивати слід теплою водою і милом.

TPR (термопластична гума) – виробляється з полімерів термопластичної властивості. З TPR роблять безліч товарів для побуту і для дітей (іграшки). Нетоксичний, гіпоалергенний, безпечний матеріал. У секс індустрії роблять з нього все те, що і з латексу. Позитивно реагує на всі лубриканти, в тому числі на жировій і масляній основі. 

TPE (термопластичний еластомер) так само як і TPR не містить фталатів, а значить абсолютно нешкідливий, з успіхом використовується в медицині. TPE дуже м'який і приємний на дотик матеріал. У секс індустрії нерідко використовується для покриття більш пружного матеріалу, наприклад, пластика. Буває різним: глянсовим, матовим і прозорим. Лубриканти для цього матеріалу рекомендуються на водній основі, а догляд водою і милом.

М'які інтимні іграшки

Гель. Безпечний, м'який, приємний на дотик матеріал. Вкрай популярний в секс індустрії. Відрізняється своїми легкими властивостями. Що досить важливо! Чи не так? Вироби з цього матеріалу напівпрозорі і можуть бути різних кольорів, що робить цей матеріал цікавим і приємним ще й візуально. Якість цього матеріалу може бути як бюджетною, так і преміум, відповідно буде різниця в ціні. Догляд за ним досить простий - тепла вода і мило. Зберігати його слід в місці, де на нього не буде чинитися деформуючий вплив. Підходять лубриканти на водній і силіконовій основі.

Силікон є полімером. Це нетоксичний, абсолютно нешкідливий матеріал. Його склад не здатний надавати будь-який хімічний вплив на організм людини. Тому його широко використовують в медицині, пластичної хірургії, виробництві дитячих товарів. При використанні, інтимні іграшки з силікону швидко нагріваються до температури людського тіла. Ця відмінна риса силікону, а так само той факт, що на дотик він найбільше за усі вище названих матеріалів нагадує тіло людини, робить його дуже популярним в секс індустрії. Вироби з силікону користуються великим попитом, незважаючи на свою більш високу вартість, в порівнянні з товарами з іншого матеріалу. Але воно того варте! Не використовується з лубрикантами на силіконовій основі, всі інші прекрасно підходять. Очищається милом з водою, до і після застосування, або спеціальними очисниками.

Реалістичні інтимні іграшки

Жива шкіра (кіберскін, ультраскін) – приголомшливий матеріал. На сьогодні - це найкраще, що є на ринку інтим товарів. винахід цього матеріалу, створило воістину революцію в секс індустрії. Абсолютно нешкідливий, м'який, ніжний, бархатистий, теплий, реалістичний матеріал. Він дивує своєю правдоподібністю тих, хто вперше бере в руки цей шедевр науки і техніки. Зараз «жива шкіра» використовується при виробництві багатьох видів інтимних іграшок - це фалоімітатори, вібратори, маструбатори, анальні стимулятори і багато іншого. Не рідко він використовується для покриття більш твердих матеріалів (пластика, TPR та ін.). Промивати слід мильним розчином в теплій воді. Сушити, за допомогою бавовняної ганчірочки, а зберігати в тальку. Не рідко тальк йде в комплекті з іграшкою з кібершкіри. Не використовуйте спирт! Використовуйте лубриканти на водній основі.

Futurotik (футуротік) – сучасний, реалістичний матеріал, що імітує шкіру людини. Створено на основі TPR (термопластичної гуми). Нешкідливий, приємний, м'який, оксамитовий на дотик. Протягом тривалого часу зберігає свої первинні властивості. Чистити іграшку слід мильним розчином. Зберігати просушеною, обробленою тальком. Не використовуйте спирт! Використовуйте лубриканти на водній основі.

UR3 (ультра реалістик 3-го покоління). Матеріал імітує шкіру людини. Авторська робота компанії DocJohnson (США). Чудовий матеріал, формула якого тримається в таємниці компанією виробником. Одне відомо точно - це нешкідливий, абсолютно нетоксичний матеріал, який не викликає алергічних реакцій. Виріб з UR3 ніжний, м'який, спокусливий. Доглядати за ним, не дивлячись на високу технологічність, все ж просто: промити водою з милом, висушити і зберігати в темному, сухому місці, можна навіть без тальку. Не використовуйте спирт! Використовуйте лубриканти на водній основі.

Тверді інтимні іграшки

Пластик – дуже поширений матеріал, при виробництві інтимних іграшок. З нього виробляють вібратори, вібростимулятори, вагінальні кульки, вакуумні помпи та багато іншого. Твердість пластика, є його величезною перевагою. Адже твердий матеріал набагато краще передає вібрацію. І це по-своєму цікаво. Вібратор із пластику можна використовувати в прелюдіях, для «розігріву», стимулюючи ерогенні зони. Вироби із пластику прості в обслуговуванні і зберіганні. Вібратор слід промивати, вийнявши перед цим батарейки. Підходять будь-які види лубрикантів.

Метал – твердий і холодний матеріал. Для виробництва використовується хірургічна або хромована сталь. Іноді метал покривають золотом, сріблом та іншими дорогоцінними металами. Незвичайний матеріал має своїх шанувальників, наприклад, любителів БДСМ. Його можна нагріти, або охолодити, чого не зробиш з іншими матеріалами. Підходять будь-які види лубрикантів.

Скло – дуже цікавий матеріал. Скляний фалоімітатор - прекрасне доповнення і прикраса будь-якої колекції. Вироби зі скла красиві, вишукані, відрізняються хорошими легкими властивостями. Зі скляним фалосом можна цікаво пограти, нагріваючи або охолоджуючи його. Вкрай простий у догляді. Підходять будь-які види лубрикантів.