Категорії

Дропшиппінг

Ми працюємо за системою «Дропшипінг».

Ми відправляємо ваші замовлення на ваших клієнтів, як післяплатою, так і за передоплатою.

Великим плюсом буде, якщо ви самі оформите відправку на сайті Нової Пошти в особистому кабінеті. При замовленні на В2В просто прикріпіть маркування 100 * 100 в форматі PDF. Наш експедитор роздрукує, упакує.

Перевага в тому, що якщо ви оформите з післяплатою, то зможете забрати гроші в будь-якому відділенні Нової Пошти по системі FORPOST.

Або ви можете вказати свою платіжну карту в особистому кабінеті Нової Пошти, і все накладені платежі ви зможете отримувати на зазначену карту при оформленні.

Детальніше про послугу можете ознайомитися тут - https://novaposhta.ua/money_order

Зверніть увагу!

Ми не відстежуємо ваші відправки. Якщо вантаж не забраний в перебігу 5 днів - ви повинні повідомити експедитора або свого куратора що потрібно повернути товар (написати заяву на повернення або оформити в кабінеті НП)

Якщо ви оформляєте самі і прикріплюєте ТТН до замовлення - відправка повинна бути оформлена з нашого відділення (с. Струмівка, №1)

Ми не робимо виплат позитивного балансу. Всі накладені платежі зараховуємо на ваш баланс після надходження до нас грошей.

Ми не несемо відповідальність за шкоду, завдану при перевезенні вантажу (замовлень).

Ми не приймаємо повернень від останнього споживача.

     Ми не приймаємо повернення від Ваших клієнтів!

Прикріпити свою ТТН (PDF) ви можете тільки до замовлень, які мають статус «Новий». Якщо ви оформляєте замовлення - ви повинні негайно прикріпити маркування!

Відео:

·         Як оформити замовлення під клієнта без наложеного платежу?

·         Як оформити замовлення під клієнта з наложеним платежем?

·         Як оформити замовлення під клієнта, від себе? (Прикріпивши свою ТТН)